Menu

Reviews

 

Stefan Bosman, 41

★★★★★

" Omdat de haag aan onze nieuwbouw nog niet volgroeid is keken we altijd uit op de parking van de buren. We vonden niet meteen een ideale oplossing, tot ik een ad van Squid op facebook zag voorbijkomen. Besteld en snel geleverd. Niet moeilijk om te instaleren en probleem opgelost op een esthetische manier. "

 

Gijs Lansdaal

★★★★★

" Wij van de Firma Bugsout uit Helmond zijn sinds 2017 Dealer van Squid wij vinden het echt een top product en hebben daardoor ook al veel klanten van Squid voorzien. We hopen dan ook dat we nog veel klanten kunnen voorzien van dit geweldige product. "

 

Mieke, 53

★★★★★

" Wij hebben een appartement met onze slaapkamers aan de stoep/straat met veel passage. Bij de aankoop hing er raamfolie op de ramen. Akkoord, niemand kan binnenkijken maar zelf kan je ook niet buitenkijken. En eerlijk, warm voelde het ook niet aan. We willen onze muren niet beschadigen en alles strak houden. Squid lost onze eisen in. We maakte onze kleurkeuze dankzij de verkregen staaltjes. De plaatsing heb ik zelf gedaan zonder enige hulp. Bestellen gebeurde online en de levering verliep vlot."

 

Annick, 54

★★★★★

" Wij hebben Chalk aan ons badkamervenster en aan één van onze keukenvensters hangen. Vroeger hadden we voortdurend inkijk langs dat venster van honderden kinderogen (achter onze tuin is namelijk een school). Sinds de Squid er hangt hebben we een heerlijk gevoel van privacy én toch blijft het even klaar binnen. Prima oplossing voor ons. En handig en snel geplaatst! "