Menu

Eenvoudig

Squid is snel en eenvoudig te installeren. Je kunt het helemaal zelf of je doet beroep op één van onze vakmannen. Je hebt er geen professioneel materiaal voor nodig en de installatie gebeurt bovendien zonder beschadiging aan jouw muren of interieur.

 

Aankoop & materiaal

De voorbereiding van de installatie begint bij de aankoop. Squid wordt aangeboden op rollen van 130 cm breed. Koop dus de lengte die je nodig hebt (tot 15m lang). De plaatsing kan zonder machines of gevaarlijke producten. Je hebt alleen poetsgerief, een cuttermes en een rakel of liniaal nodig.

 

Plaatsen

Het raamtextiel aanbrengen doe je in vier stappen: reinigen, kleven, snijden en stevig aandrukken. Eenvoudig, maar het is belangrijk om de volgorde te respecteren. Ben je niet meteen tevreden? Geen probleem: in tegenstelling tot plastic raamfolie kan je Squid meerdere keren herpositioneren tijdens de installatie. Aan het einde van de installatie druk je het stevig aan en dan zit je job er op. Let er wel op dat je vanaf dan het textiel niet meer verplaatst. Laat je de installatie liever aan een professionele plaatser over? Je vindt snel een vakman op onze verdelerspagina. Die zal je Squid optimaal tot zijn recht laten komen.

 

Grote oppervlakken

Kleine ramen kan je zonder probleem alleen bekleden. Voor grote raamoppervlakken ben je best met z’n tweeën. Een groot raam met Squid bekleden kan met een nauwelijks zichtbare naad, mits het nodige geduld en de nodige precisie. Je vindt de instructievideo en een uitgetekend stappenplan op de installatiepagina.

Ja, ik ben geïnteresseerd!